Interaktivnost
Grafika in dizajn
Spletne rešitve
Poslovni sistemi

Skupina

Andrej s pravkar zvitim cigaretom v ustih ukrivlja še zadnji vektor pred 'čik pavzo', Anže je poglobljen v preizkušanje odzivnosti sprogramiranega 3D predmeta na touch zaslonu, Iztok preverja odziv na izdelano aplikacijo za nagradno igro v Facebooku. Še en običajen Dotline dan.

Ščepec magije
Naša zgodba je enostavna: Tu smo za vas, tu smo, da uresničimo vaše ideje. Vodi nas navdušenje do novih tehnologij. Obožujemo izzive, a se kljub temu (ali prav zaradi tega) trudimo ohranjati stvari enostavne. Naše delo je kot sestavljanje lego kock: Razmislimo kaj hočemo ustvariti, izberemo prave elemente, uporabimo veliko domišljije in na koncu dodamo ščepec magije, s katero naši izdelki zaživijo v polnem sijaju. Radi orjemo ledino neraziskanega, postavljamo nove smernice in imamo visoka merila za kakovost svojih izdelkov.

Ciprese
Nahajamo se v starem mestnem jedru Krškega, v neposredni bližini mestnega parka. V okolju, ki ga arhitekturno krasi Kapucinski samostan, neogotski mavzolej zakoncev Hočevar in Dvorana v parku (nekdanja cerkev sv. Križa). Tam v senci stoletnih cipres vedno najdemo navdih za svoje projekte. Seveda pa nismo omejeni zgolj na lokalno okolje. Delujemo v celotnem slovenskem prostoru, vedno več pa tudi v tujini.