Interaktivnost
Grafika in dizajn
Spletne rešitve
Poslovni sistemi

Časi velikih arhivov, v katerih so nepregledne vrste map in papirja, so minili. Vedno več delovnih procesov se je preselilo v aplikativno okolje, ki ima ogromno prednosti v primerjavi z zamudnim delom s papirji. Takšno delo je predvsem opravljeno hitreje, v nekaterih primerih tudi do 50%. Podatki so vedno na voljo, brez zamudnega brskanja in iskanja po mapah.

Celo fizična prisotnost v pisarni ni več potrebna, saj do podatkov enostavno lahko dostopamo tudi preko spleta. Možne so hitre obdelave podatkov, običajno opravljene s klikom ali dvema. Nenazadnje pa je takšno delo ekološko in prijazno do narave, saj se papir uporablja v manj kot 10% prejšnjega obsega.

V podjetju Dotline imamo več let izkušenj izdelave aplikacij, katerih osnovni namen je, da optimizirajo delovne postopke in s tem prihranijo vaš čas. V skladu z vašimi potrebami in željami razvijemo programsko rešitev kot samostojen produkt ali kot dopolnitev obstoječe opreme za bolj učinkovito poslovanje, večji nadzor in hitrejše delovne procese. Vse razvite aplikacije redno vzdržujemo in nadgrajujemo, pri čemer z veseljem prisluhnemo vašim željam in potrebam.

 

POGLEJTE SI ŠE:

http://groupe-boss.com/generic-name-for-cialis/

http://gentic.org/a-narrative-essay/

medical school personal statement character limit