Interaktivnost

Potrebujete nekaj res posebnega? Lično, po meri izvedeno stojalo z zaslonom na dotik, okoli katerega se trejo radovedne glave? 3D predstavitve objektov, preproste igre, virtualizacije.

Grafika in dizajn

Kot vsak človek, je tudi vsak grafični produkt nekaj posebnega. Naši izdelki so unikatni, odražajo dejavnost stranke ali poslanstvo vsebine, pa naj bo to spletna grafična podoba ali tiskovina.

Spletne rešitve

Splet je samo orodje, ki vam pomaga k boljši prepoznavnosti vašega podjetja. Predstavitvena spletna stran, spletna trgovina ali portal so lahko prvi korak k odličnosti podobe vašega podjetja.

Poslovni sistemi

Naj vaše pojetje zadiha! Dovolite nam, da optimiziramo vaše delovne procese in vas časovno razbremenimo s pomočjo aplikacije, programa, ki bo namenjen vašim potrebam.

 

 

 

Pripravljeni?

DOTLINE je podjetje, ki se ukvarja z izdelavo kompleksnejših spletnih strani, trgovin, portalov; aplikacij ki podjetjem pomagajo pri optimizaciji delovnih procesov; interaktivnih kioskov z zasloni na dotik in vsebinami po meri; oblikovanjem celostne grafične podobe (korporativna identiteta) in klasičnih tiskovin. 

Poslanstvo in vizija podjetja

"Vizija je umetnost videti nevidno" -Jonatan Swift

Verjamemo v sebe, v svoj ustvarjalni in raziskovalni zagon. Verjamemo, da zagnanost in želja po ustvarjanju nečesa edinstvenega, postavlja nove smernice in prestavlja meje. Vizija posameznikov je ustvarila temelje skupine DOTLINE, ki tako predstavlja odskočno desko našega zagona, temelji pa na vrednostah, kot so zadovoljstvo strank, neprestan razvoj, odličnost produktov, estetika in strokovnost na vseh področjih.

Stremimo k popolnosti, k edinstvenem sožitju naših izdelkov z okoljem. Verjamemo v svoje delo, produkte in zgodbe, ki stojijo za vsakim izmed njih, saj le tako lahko zagotovimo uspeh in korak iz povprečja.

Naj postane tudi vaša zgodba naš navdih, da skupaj postanemo še boljši.

Skupaj do odličnosti

Udobno se namestite in se nam prepustite. Popeljali vas bomo na vožnjo vašega življenja. Pot, ki jo bomo naredili skupaj, bo zaznamovalo vzajemno zadovoljstvo, uspeh in prepoznavnost.

Pravzaprav ne potrebujete nikakršnih priprav. Dovolite nam, da se poglobimo v vašo idejo, v vaše delo in poslanstvo, ter vam na podlagi večletnih izkušenj svetujemo, na kakšen način bo vaša predstavitev najbolj uspešna.

Izdelali vam bomo strategijo razvoja produkta, naj bo to spletna stran, interaktivna aplikacija po meri, korporativna identiteta ali kaj drugega. Opremili ga bomo z unikatno in prepoznavno grafično podobo, ki vas bo dvignila s sivega povprečja.

Izdelka ne spustimo iz rok, dokler nismo popolnoma prepričani, da smo z njim zadovoljili vse vaše in naše skupne cilje ter ustvarili znatno dodano vrednost vaši dejavnosti.

Nenazadnje pa vam bomo vedno na voljo za vprašanja, podporo, pomoč.

Tu smo zato, da najdemo optimalno pot do cilja. Tu smo za vas.

Zaupajo nam